donderdag 28 juli 2011

Versio webhosting voor een uitgebalanceerde prijs en kwaliteit

Versio biedt goedkoop en eenvoudig webhosting aan. Het is één van de grootste aanbieders van webhosting in Nederland en België. Dit weet Versio te bewerkstelligen door een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Dat meldt een woordvoerder van het bedrijf. “Bij Versio kunt u goedkoop en eenvoudig webhosting aanschaffen, uw webhosting account wordt in bijna alle gevallen na betaling direct aangemaakt. U kunt er dan dus direct gebruik van maken.”

Omdat Versio één van de grootste aanbieders is van hosting in Nederland en België heeft het bedrijf de kennis en het personeel in huis om een betere kwaliteit aan te bieden voor een lagere prijs.

Het webhostingplatform is erg geavanceerd en al de webhostingservers staan in een high availability cloud.

Versio zegt hierdoor betere snelheden en uptimes te kunnen garanderen dan wie dan ook. “Mocht een server bijvoorbeeld plotseling uitvallen dan wordt dit automatisch opgevangen door andere servers waardoor er er geen downtime is.”

Veiligheid
Naast prijs en kwaliteit heeft veiligheid voor Versio de hoogste prioriteit.

Versio slaat alle data op een volledig redunante SAN op, en iedere SAN is uitgerust met RAID-60 schijfconfiguratie waardoor data volgens het bedrijf veiliger is dan ooit.

Al de webhostingservers zijn ook voorzien van workload balancing. Dit houdt in dat een server op basis van de huidige drukte automatisch het nodige vermogen geeft.

Versio is een snel groeiend, innovatief en dynamisch bedrijf, en zegt geen seconde stil te staan en zich continu verder te ontwikkelen om de cliënt altijd het beste product tegen de laagste prijs te kunnen aanbieden.

Geen opmerkingen: